Hopa 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Gelişen teknolojiyi takip eden, mesleki alanda en son bilgilerle donatılmış, insanı seven, iletişim becerisine sahip, sağduyulu meslek personeli yetiştiren bir eğitim-öğretim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, insanı üstün tutarak ülkemizin nitelikli meslek elemanı ihtiyacını karşılayan en üst düzeyde meslek hizmeti verebilecek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama:08.30 Ders Bitiş: 17:05
Isınma: Kömür Yakıtlı Kalorifer
Servis Bilgisi: Okulumuzda ücretsiz taşımalı eğitim hizmeti verilmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz öğrencilerinin Meslek Yüksekokuluna yerleşme sayıları iyidir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %11
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, VOLEYBOL, ATLETİZM, BASKETBOL, FUTSAL
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI AB PROJELERİ AKIL OYUNLARI
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB PROJELERİ İLE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ AVRUPA´NIN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNE ÇALIŞMALARINI GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN GİTMİŞLERDİR. ÜZERİNDE ÇALIŞILMAYA DEVAM EDİLEN PROJELERİMİZ MEVCUT OLUP AVRUPA´YA YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.
Kontenjan Bilgileri: 2022-2023 yılı için 9. Sınıf Kontenjanı 102 öğrenci olarak belirlenmiştir.

WEB - https://hopa15temmuzsehitlerimtal.meb.k12.tr

Adres - Sundura Mahallesi, Lise Caddesi No34 HOPA/ARTVİN

Kütüphane Kitap Sayısı :2009

Yerleşim Yeri - Sundura Mahallesi Lise Caddesi No:34 Hopa/ARTVİN

Adres - Sundura Mahallesi, Lise Caddesi No34 HOPA/ARTVİN

Ulaşım Hopa-Sarp Karayolu üzerinde Sehiriçi hizmet veren dolmuş vasıtasıyla okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Hopa ilçesinde Sundura Mahallesinde bulunmaktadır.