OKULUMUZ DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA HOPA CUMHURİYET BAŞSAVCISI SAYIN HALİS İPEK' İ ZİYARET ETTİ

27.10.2023 806

Bu hafta ADALET konulu değerler eğitimi çalışması kapsamında Hopa Cumhuriyet Başsavcısı sayın Halis İPEK'i makamında ziyaret ettik.Öğrencilerimizi mesleğe giriş, çalışma şartları ve adalet sistemi gibi konular hakkında bilgilendirip onlarla mesleki deneyimlerini paylaşan sayın Halis İPEK,  saygı görmek için saygı duymanın, güçlü ve kaliteli bir duruşa sahip olmanın,değerleri ve doğruları koruyup adil davranmanın, sahip olunan imkanlarla bulunduğu yeri güzelleştirmenin ve iyi arkadaş seçiminin çok önemli olduğunu ifade ederek öğrencilerimize önemli tavsiyelerde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcımız sayın Halis İPEK'e ilgilerinden ötürü çok teşekkür ediyor ve kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.